Boek nu jouw gratis inboedelbezoek!

Verhuizen is vaak een grote beproeving. Een goede voorbereiding en een aanpak op maat is daarom van essentieel belang. Verhuisservice Coorevits ontzorgt je daar graag bij.

Daarom komen wij graag bij je langs voor een volledig gratis en vrijblijvend inboedelbezoek vooraleer de werken effectief te gaan organiseren. Op die manier kunnen wij jouw noden op een zorgzame manier in kaart brengen, gaan we op samen zoek naar de juiste oplossing volledig op maat en bespreken we de praktische kant van de verhuis.

Vrachtwagen van Verhuisservice Coorevits

Hoe ziet een inboedelbezoek er uit?

Stap 1
De projectleider brengt samen met jou de situatie in kaart. Welke verhuisservices zijn gewenst? Hoe zie je de situatie zelf? Wat dient er wel en niet verhuisd te worden? Wat is de verhuisdatum en naar welke locatie dient er verhuisd te worden? Is er bovendien tussentijdse opslag gewenst?
Stap 1
Stap 2
Vervolgens worden de verschillende ruimtes waarin meubelstukken of goederen staan die verhuisd moeten worden geïnventariseerd.
Stap 2
Stap 3
We overlopen de tijdlijn van het verhuisproces. Zo krijg je zicht op wat er juist voor én na de logistieke verhuisdag in orde gebracht dient te worden. We bezorgen je daarbij graag de nodige ondersteunende checklijsten.
Stap 3
Stap 4
We geven extra uitleg over de voorbereidende fase van de logistieke verhuis (Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een parkeerverbod).
Stap 4
Stap 5
De werkmethodiek van de verhuisdag zelf toegelicht zodat het duidelijk is wat je van die dag kan verwachten én van het proces kan genieten!
Stap 5
Stap 6
De aanvullende verhuisservices zoals de administratieve verhuis, containerdiensten, zetelreiniging, poetsdienst, opslagservice, vastgoedstyling komen tevens aan bod om een totale ontzorging voor de verhuis mogelijk te maken.
Stap 6
Stap 7
Tot slot maken we een gedetailleerd prijsvoorstel op wat de mogelijkheid biedt om onmiddellijk een verhuisdatum te prikken!
Stap 7
Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.